След операцията с емблемата: Гриша Ганчев се бетонира на пиедестала на новата история на ЦСКА (ВИДЕО)

2895

Бившият административен директор и член на УС на ЦСКА Николай Дончев коментира ситуацията около емблемата на „червените“. Дончев обърна внимание и на мястото, което има собственикът Гриша Ганчев в клуба.
„Във времената, в които живеем, в епохата на неморалността, ние виждаме един жест, който направи Гриша Ганчев и възстанови марката ЦСКА на мястото, на която тя трябва да бъде“, каза Дончев пред Канал 3.
„Ганчев има своите емоции и нерви, защото това, което е било казано, независимо под каква форма, то е било казано от любов към клуба, не защото някой иска да го злепоставя.
Той се бетонира на пиедестала на новата история на ЦСКА, защото с този жест направи най-добрата сделка в живота си“, добави бившият административен директор на „червените“.Продажбата на Десподов отново е актуална, италианци със сериозен интерес към звездата на ЦСКАЗвездата на ЦСКА Кирил Десподов е бил наблюдаван от скаути на италианския Пескара в мача на национал…Oct 15 2018bgsport.net

Междувременно шефовете на ЦСКА се обърнаха с призив към феновете.
Да напълним „Армията“! Това призоваха от ЦСКА на официалния си сайт, като обявиха и цените на билетите за предстоящите двубои с Етър и Лудогорец.
Билетите за мача с Етър и за сблъсъка с Лудогорец на 6 декември вече са в продажба, пишат „червените“.
Срещата с тима от Велико Търново е на 21 октомври (неделя) от 20:00 часа на „Българска армия“, а мачът с разградския тим е на 6 декември (четвъртък) от 17:30 часа отново у дома.
Цените на билетите за двата мача са както следва:
– Сектор А – 20 лева
– Сектор В – 15 лева
– Сектор Г – 10 лева
– ВИП ложа – 150 лева
Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Краят на измамниците е близо! Забраняват на лъжците от Обеля да използват емблемата на ЦСКАЦСКА ще забрани на всеки клуб да ползва много подобна емблема, разкриха от „Българска армия“. Послан…Oct 12 2018bgsport.net

Коментари