Сакат човек с балтон ще е по-добър от некадърника Али! Време е да си стяга багажа

181
соу

ЦСКА изпусна Ботев в Пловдив. „Армейците“ можеха да победят като гости в първия полуфинал и да чакат спокойно реванша. За кой ли път в грешник се превърна нападателят Али Соу. Да се чуди човек какво се случва с него. И тази вечер събра очите на зрителите с пропуските си. Соу не може да вкара топката във вратата с десен крак, с ляв крак, с глава, от игра, от дузпа… А едно време легендата Иван Колев и с особена част от тялото си е бележел… Вечна му памет на Колев. Да сравняваме него със Соу е като Лом и Лондон, пише в коментар Пламен Димитров в Топспорт.

Слабите мачове на гамбиеца не спират. ЦСКА няма нужда от такъв таран. Ако той бързо не влезе в час, нищо чудно след края на сезона да стегне куфарите.

Липса на концентрация ли е, лош късмет ли е… Медии пишат, че 19-годишната Мис Ловеч Габриела Крекманова сериозно е завъртяла главата на Али. И преди сме били свидетели как голаджии в български отбори забравят как да вкарват… на терена.

ЦСКА навлиза в края на сезона, когато са най-важните мачове. И има нужда от добър централен нападател. Няма го в лицето на Соу. Той не е отбелязвал от 14 декември насам. Тогава бе точен за 2:0 при успеха с 4:0 над Дунав на „Армията“. Мина Коледа, мина Нова година, Ивановден, 14 февруари, 8 март, 1 май, Великден, 1 юни… А Али гол не вкарва.

Всеки има лоши дни в живота и професията си, но тези на Али Соу идват като за високосна година. В клуба да вземат спешни мерки. Че вече на феновете им дойде до гуша. На „Армията“ са „вдигали във въздуха“ Любо Пенев, Костадинов и Бербатов. Та Соу ли няма? От играта на Али глава боли. И вече наистина не се търпи…

Коментари