Обрат: Стамен Белчев поема ЦСКА до дни

893
Крушчич Белчев

Стамен Белчев почти сигурно отново ще е старши треньор на ЦСКА, съобщава в-к „24 часа“, позовавайки се на няколко независими източника.

Роденият в Хасково специалист упорито отрича каквито е да е контакти с шефове от Борисовата градина, но в момента текат последни преговори между собственика на „червените“ Гриша Ганчев и ръководството на Арда за финансовата компенсация, която трябва да се плати на новака в първа лига. Такава със сигурност ще има, защото Белчев има железен договор като старши треньор на тима от Кърджали.

Очаква се преговорите да приключат с успех за ЦСКА и Белчев да се върне на „Армията“ в началото на следващата седмица, още преди края на паузата на първенството заради евроквалификациите на националния ни отбор.

„Червените“ в момента са на минилагер в Банско, а в събота ще играят контрола с Пирин в Благоевград. Засега треньор на ЦСКА е бившият анализатор на подалия оставка Люпко Петрович – Милош Крушчич.
Дебютът на Белчев в ЦСКА бе на 1 декември 2016 г. В първите си 17 шампионатни срещи той постигна 11 победи, 4 равенства и 2 загуби, при 26:9 голова разлика с 37 точки.

Коментари