Стойчо Младенов поднови договора си с казахстанския Кайсар. Вестник „Меридиан мач“ твърдеше, че е вариант за завръщане в ЦСКА, но пред „Топспорт“ собственикът на „армейците“ Гриша Ганчев отрече. Младенов се прибра вчера в България и говори пред колегата Румен Илиев от агенция „Блиц“.
„Задачата, която ни беше поставена в Кайсар, я изпълнихме на 100 процента. Както и миналия сезон. Това са две отлични години. Останах, защото перспективата се очертава да е много добра, даже бих казал – отлична. Удължих договора си най-вече заради губернатора на града Кушербаев, който е и шеф на футболния клуб. Аз и моят екип се радваме на огромно уважение не само от негова страна, но и на всички местни фенове.Дори без бюджет за селекция ЦСКА набеляза основната си трансферна цел за зиматаВъпреки оскъдния бюджет за зимна селекция, ръководството на ЦСКА е набелязало някои апетитни футболи…Nov 14 2018bgsport.net

Имах две предложения. Едното от Казахстан, а другото извън тази страна. За моя радост при всяка една промяна в ЦСКА или при индикации за такава моето име е едно от първите варианти. Благодарен съм на феновете, че не ме забравят. Аз винаги ще бъде вариант за ЦСКА. Повече темата обаче не искам да я коментирам. Ще я коментирам, когато се върна в клуба. Няма да скрия тогава нищо.
Отношенията ни с Гриша Ганчев са професионални. Коректни отношения. Но за разговори и срещи – спирам дотук. Темата ЦСКА не искам да я коментирам“, каза той.
Младенов беше попитан дали ще се откаже от част от сумата, която има да получава от ЦСКА след плащането на емблемата и активите на фалиралото дружество.
„Няма да ви отговоря и на този въпрос. Не ме питайте. Това са лични неща„, отговори той.Легенда на ЦСКА призова: Да не се боричкаме на дребно с Левски!Легендарният вратар на ЦСКА Стоян Йорданов заяви, че целта пред червените не трябва да е да се борич…Nov 13 2018bgsport.net

Коментари