Страхотен удар на ЦСКА! Лондон полудя по „червените“, ето защо (СНИМКИ)

1943

Детска футболна академия бе основана в столицата на Англия, Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров и Красимир Балъков подкрепиха уникалната идея, информира livesport.bg.
Само месец след като ръководството на армейците даде разрешение за откриване на Детска футболна академия „ЦСКА Лондон“, новината се разпространява с бързината на светлината сред българската общност в Лондон. Инициативата бе поета от Кирил Иванов, който бе подкрепен от българско училище „Букваран“.
Самата академия е вече регистрирана към АФА (Аматьорската футболна асоциация) към ФА (Футболнат асоциация) и очаква своето присъединяване към възрастовите групи на лигите на АФА. Според уредбата на ФА бе създадена структура за управление на академията, която е представена пред АФА на ФА с председател г-н Григор Григоров (директор на БУКВАРАН), главният инициатор за създаването, както и с двигателя на академията Кирил Иванов, и техническите сътрудници, водещи кореспонденцията с АФА и ФА Мария Илиева и Бояна Манчорова.Липса на еуфория, запазен отбор и един скучноват треньор… Ще успее ли ЦСКА да изиграе правилно козовете си?Да кажем, че ЦСКА е скрит фаворит за титлата, би било нелепо. От една страна, заради традициите, а, …Jul 10 2017bgsport.net
Screenshot_3
Screenshot_2

„Структурите ни на управление са създадени по всички правила на ФА, така както е записано по техните разпоредби. Треньорският щаб ще бъде представляван от Красимир Корсачки -притежаващ лиценз В на ФА, Ивайло Стоянов притежаващ Треньорска лиценз от НСА, Мариян Илиев, както и бивши звезди от родния футбол живеещи в Лондон. Желаещите да се присъединят към академията до момента е огромен, защото това, което ще направим е първото по рода си – български клуб да открие академия извън пределите на България. Такова нещо до момента не е правено. Имаме пълното уверение на ръководството на ЦСКА, че децата, които разкрият пълния си потенциал, ще имат шанс да бъдат част от ЦСКА. За целта те ще бъдат наблюдавани и селектирани от скаути към академията, които ще изпращат информация до клуба в България“, споделиха хората, занимаващи се с футболната академия.
Официално Детска футболна Академия „ЦСКА -Лондон“ ще бъде открита на 9 септември. Месец по- късно, почетният президент Димитър Пенев ще бъде поканен заедно с част от шефовете на „червените“ да видят на живо как се работи в самата Академия. Тренировъчната база е нова и модерна, намира се на следния адрес в Лондон: Draper’s Field Recreation Ground, Leyton High Road, Leyton, E15 2DD. Футболната академия е достъпна за всички.Министър Кралев обяви новината, която в ЦСКА чакат с нетърпение! Ето кога се решава въпросът за базитеМинистърът на младежта и спорта Красен Кралев разкри, че до два месеца трябва се проведе дългоочаква…Jul 10 2017bgsport.net

Коментари