Съдбоносна среща на върха

Ръководството на ЦСКА е планирало голяма среща през следващата седмица, пише „Тема спорт“. На сбирката, която ще се проведе след вечното дерби във вторник, ще бъдат обсъдени двата най-важни въпроса в клуба – треньорският и селекционният. Решение кой да води отбора през идната кампания ще има в последните дни на месец май.

ЦСКА се оглежда за нов специалист, като вниманието отново е съсредоточено върху чужденци. Не е изключен обаче и сценарий, при който настоящият щаб – Добри Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев, да се запази поне в началните месец-два от новия сезон.

През следващата седмица ще бъде взето и решение с кои футболисти да се раздели клубът. Трябва да се реши съдбата на двама под наем – Нуно Томаш и Жоржиньо. Ще се стигне и до разтрогването на контрактите с част от играчите.

На сбирката ще се коментират и потенциални попълнения. В ЦСКА искат да сглобят силен отбор и да засилят дълбочината, за да гонят участие в груповата фаза на евротурнирите. Армейците стигнаха до 3-ия кръг на Лига Европа през миналата година, но целта сега е да се пробие по-напред.

Коментари