Футболисти се оплакват пред феновете, че има опити да бъдат „пробити“ от други отбори. Това твърди лидерът на Сектор „Г“ – Росен Петров-Животното.
„Рушветите в българския футбол не са от днес. Има хора, които се разхождат с торби с пари и предлагат някакви суми на футболисти. После тези футболисти ни разказват какво се е случило.
В БФС им е ясно какво става, но не предприемат нищо. Просто, тези, които ръководят БФС, мисля, са зависими от човека от Разград„, казва Петров пред в. „България днес“.Важен ход на Гриша Ганчев: Рокадите на върха в ЦСКА вече са фактПромяната на върха в гранда ЦСКА е вече факт. Пламен Марков ще има нов по-висок пост в клуба. Очаква…Nov 8 2018bgsport.net

Междувременно ЦСКА вдигна капитала си с над 7 милиона лева. Това беше отразено в Търговския регистър в сряда. Рано сутринта капиталът на клуба възлизаше на малко над 10 милиона лева.
Считано към момента обаче (малко след 15:30 часа), въпросната сума бе променена с над 7 милиона лева. В момента тя е 17 835 000 лева.
Разликата от стойността в началото на деня и тази в момента възлиза на точно 7 235 000 лева.
Платената сума от Гриша Ганчев и Юлиян Инджов за емблемата и активите на клуба на 11.10 бе 7 835 000 лева.
Част от кредиторите на „червените“ дариха дължимите им от клуба суми, като по този начин облекчиха задълженията на „армейците“.
Считано от днес, има и нова порция обещания за подобно стечение на обстоятелствата.Така се роди гробницата за шампиони… На този ден ЦСКА сваля скалпа на Аякс (ВИДЕО)„София е гробница за шампиони”. Така западната преса определя българската столица след големия триум…Nov 7 2018bgsport.net

Коментари