Тим от Висшата лига на Англия също наддава за Кирил Десподов

1057

Появи се нов кандидат за подписа на звездата на ЦСКА Кирил Десподов в последните часове на трансферния прозорец. Уест Хем влиза в битката за подписа на крилото с много сериозна оферта, съобщава вестник „Труд“. Очакваше се в понеделник „червените“ да обявят новия отбор на Футболист №1 на България за 2018 година след няколкомесечни преговори.
Десподов бе желан от английските Уотфорд и Кардиф, италиански, холандски и белгийски тимове. Преди няколко дни стана ясно, че дори е предложен на Милан.
Английски мениджър, който работи с Уест Хем, е от вчера в София, за да преговаря с ЦСКА за Десподов. От „Армията“ пазят в пълна конфиденциалност разговорите за продажбата на офанзивния футболист.Люпко: ЦСКА няма нужда от нов нападател, не ме занимавайте с онзи клубКонсултантът в ЦСКА Люпко Петрович коментира ситуацията с нападателите в тима след сделката с Рапид …Jan 22 2019bgsport.net

В същото време част от футболистите на ЦСКА проведоха изтощителни кондиционни тренировки. Специалистите Томас Нойберт и Кирил Динчев ръководиха индивидуални занимания с някои от футболистите.
Тримата вратари Черниаускас, Стипица и Петров тренираха със системата Light Trainer, която помага за по-бързата реакция и повратливост. Тя представлява светещи дискове със сензори, като футболистите имат задачата да реагират максимално бързо и да докосват с ръка диска, който свети.
Жеферсон и Ангел Лясков бяха изключително изтощени след тренировка по друг иновативен метод. Треньорите връзваха двамата защитници с дълги кабели, а прилагайки сила, те трябваше да достигат до определени препятствия.Най-после радост за Ел Маестро: ЦСКА с първа победа в ИспанияЦСКА победи Шанхай Шенхуа с 1:0 в третата контрола на червените в Испания. Победното попадение реали…Jan 23 2019bgsport.net

Коментари