Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев откровено за шансовете за титлата и купата и какви са плановете му за пролетта (ВИДЕО)

1773
Крушчич Белчев

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев застана пред камерата на телевизия БиАйТи. „Емоциите след мача още не са утихнали, мисля,че това е добър завършек на полусезона с една победа, която ни дава възможност да продължим в следващия етап за Купата на България. Мога да поздравя футболистите за старанието и желанието, което показаха. Не само през вчерашния мач, но почти през целия полусезон.
Мисля, че се получи един добър мач. Моето мнение е, че играха двата най-добри отбора за момента в България, които показват най-добър футбол. Когато има такива мачове, това само може да ни радва, стадионът е пълен. Ние надделяхме с колективни действия и с това, че си използвахме нашите възможности да вкараме головете. Както победихме, така можехме да паднем.Гриша Ганчев продължава ударно със селекцията в ЦСКА: Купува ляво крило и универсален защитникЦСКА продължава със селекцията си, след края на мачовете за календарната 2017-а година. Клубът ще пр…Dec 19 2017bgsport.net

Отборът на „Лудогорец“ през второто полувреме беше, на моменти, по-добър от нас. Но колективът излезе на преден план и спечелихме.
Ръководството излязоха с декларация миналата седмица, че няма да се продават основни футболисти, така че на този етап няма нужда да коментираме това. Пък и всеки треньор би останал доволен, когато си запази основните футболисти и има цел пред отбора. Така е и при нас. Надяваме се с привличането на новите футболисти да повдигнем нивото, да надградим през пролетния полусезон и да покажем още по-добро лице“, сподели още Стамен Белчев.
Източник bitelevision.com

Преди минути. Вечно дерби за Купата, жребият определи на полуфиналите да играят ЦСКА – Левски и Ботев – СлавияВечно дерби ще има на полуфиналите за Купата на България. ЦСКА ще играе срещу Левски. Това отреди те…Dec 19 2017bgsport.net

Коментари