Феновете на ЦСКА съсипаха Митко Бербатов: Като дойдеш на Армията с екипа на Марица-изток, се огледай хубаво

1452

Фенската групировка на ЦСКА – „Енималс“ публикува остра позиция срещу решението на Димитър Бербатов да подпише за 6 месеца с Берое. Те се настроиха срещу легендата на българския футбол, тъй като не е избрал да подпише с тима на Гриша Ганчев през миналото лято. Привържениците нарекоха Бербатов „чехъл“, а освен това се заядоха и с „държавния“ отбор Берое, наричайки го „Марица – Изток“.
Ето какво пишат ултрасите на своята страница във Фейсбук:
„Всички помните как навремето Любо Пенев разтрогна действащия си договор, за да се върне в ЦСКА. Помните и как големия Марто Петров се завърна у дома в края на кариерата си, отдавайки необходимото уважение към светинята, проправила пътя му към големия футбол. Ицо е легенда и няма нужда изобщо да говорим за него в детайли – мъжът се познава по дадената дума и действията.
Очевидно обаче футболистът Димитър Бербатов е по-голям от ЦСКА. Поне в неговите очи. Или в очите на жена му Стара Загора е по-привлекателна от София. Не сме гадатели, но истината е някъде там. Скрита между чехъла, Златната обувка и едно изгубено уважение.Преди минути! Бербатов взе решение за БероеДимитър Бербатов най-после е взел решение дали да се завърне на терена с екипа на Берое, съобщава Li…Jul 2 2017bgsport.net

Ние сме горди армейци. Не се молим и не падаме на колене, а просто мачкаме всичко по пътя си. Всеки сам избира – или с нас, или против нас. А който се е изправил насреща ни, не е запазвал добри спомени. Историята не лъже и е особено жестока към предатели и неблагодарници.
Така че, Димитре, изборът е изцяло твой и ти очевидно си го направил.
Само като излизаш от тунела на Армията с държавния зелен екип на Марица-Изток се огледай внимателно и се наслади на всяка една секунда от мача. Ние ще го направим без съмнение, защото обичаме напълно безплатно отбора, благодарение на който в Европа разбраха, че съществуваш.
Желаем ти успех и се надяваме да „оправиш футбола ни“. Ако Елена ти позволи, разбира се“, пише в съобщението на „Енималс“.
Източник topsport.bgБомбата май е факт! Бербатов пред договор с Берое, ето какво чакат в Стара ЗагораБерое може още днес да хвърли бомбата на трансферния прозорец, подписвайки с Димитър Бербатов. Знак …Jun 30 2017bgsport.net

Коментари