Един от акционерите в ЦСКА – Христо Стоичков, в последните дни действа активно около организацията на 70-годишния юбилей. Това разкри почетният президент на клуба Димитър Пенев.
“Напоследък Ицо много помага за юбилея. В момента действа най-вече по уреждането на съперник за шоумача на 5 май. Щом Стоичков се е заел, можем да сме сигурни, че на ЦСКА ще гостува голям клуб, със значима история”, каза Пенев пред “Тема Спорт”.
В България за юбилея се очаква да пристигнат ветерани на Ливърпул, които може да се изправят срещу формация на армейците. Отделно величията на мърсисайдци ще се срещнат и с фенове на ЦСКА.Роланд Алберг се закани люто на „сините“, обеща 5 победи от 5 мача: Левски има страх от ЦСКАЕдно от най-новите попълнения на ЦСКА – Роланд Алберг заяви, че „червените“ ще достигнат до победа и…Feb 13 2018bgsport.net

Не е изключено благодарение на Стоичков червените да бъдат уважени и от състав на Барселона. Освен шоумача през май ще има и голям концерт по повод юбилея.
На “Армията” обаче искат да запазят в тайна до последно големите събития около клубния празник. В момента кипи усилена подготовка и по издаването на няколко книги по повод 70-годишнината на ЦСКА. Такива се пишат от двама от най-популярните ни спортни журналисти, както и от живата памет на армейците Александър Манов.
Източник 7dnicska.bgЗапознайте се с Карлос Бланко от ЦСКА и Реал (Мадрид): Това ли е ключът към смъртоносен латино тандемКарлос Бланко е едно от новите попълнения на ЦСКА. Той е колумбиец и играе като нападател, но притеж…Feb 12 2018bgsport.net

Коментари