Христо Стоичков с разтърсващи думи: „Златната топка“ не е само моя, тя е на цяла България!

657

Клиниката по рехабилитация в болница „Света София“, официално получи името Христо Стоичков, а лично Камата присъства на нейното откриване.
Легендарният №8 говори и пред присъстващите, а ето какво заяви Ицо, който прави обиколка из България, за да представя биографичната си книга „Историята“, съобщава „Топспорт“. „Аз се зареждам всеки ден като се събуждам. Трябва нещо да ме боли, защото боли ли ме, знам, че съм жив. Зарежда ме обичта на хората. Всички онези, които чакат с часове, за да се разпиша на книга или на снимка. Неслучайно, през тази година за първи път изкарах и Златната топка, защото само след няколко месеца влизаме в 25-ата годишнина от този специален момент, голямо отличие за България, не само за мен.

Неочаквано признание: Кръщават клиника на името на големия Христо СтоичковКлиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ „Света София“ ще носи името на Христо Стоичков. Най-…Dec 13 2018bgsport.net

Тя е на цяла България и на моите колеги. На моето семейство, на моите доктори, на моите масажисти, шофьори, публика. Тя е за тях. Чаках 28 години да си я взема след много труд и желание, и с много дисциплина. По-младото поколение няма да изживеят това, защото не знаят какво е дисциплина, няма и да знаят какво е… Никакъв шанс няма да се научат. Не знаят какво е да влезеш в съблекалнята и да имаш 20 футболисти в националния отбор. Пред мен е капитанът на националния отбор – бат’ Георги (Георги Димитров-Джеки б.р.). Бях на 18 години като седнах на неговото място и му казах: „Тук съм“. И така от първия ден в ЦСКА до днес си останахме големи приятели.

Той ми е помогнал. Сега, като нямаш дисциплина, казваш че си играл 80-90 мача в националния отбор, но този човек (Джеки) е играл на Световно първенство, има 80 мача в националния и 50 като капитан. Играл е в чужбина, спечелил е неща, Футболист на годината, най-добрия защитник в историята на българския футбол наред с Димитър Пенев, Георги Димитров, Трифон Иванов, лека му пръст, Кирил Ивков, големите защитници в историята. Броят се на пръсти, а когато се броят на пръсти, следователно си направил нещо“, заяви Камата.
Младото поколение няма шанс да постигне нещо, ако не се разграничи от тея новите технологии, които вие ги вкарахте – айпади, инстаграми и туитъри…“, добави Стоичков.Христо Стоичков: Онзи с голямата тимберица ме вика да ме разследва, за да оцапат името миХристо Стоичков даде бомбастично интервю пред агенция БЛИЦ, в което говори по много теми. Както вина…Nov 5 2018bgsport.net

Коментари