Линията Бруно: ЦСКА купува защитник от Локо (Пд)

748
локо алмейда

ЦСКА ще опита да привлече централния защитник на Локомотив (Пловдив) Диниш Алмейда още през зимната пауза в шампионата. Новият наставник на „червените“ Бруно Акрапович познава отлично качествата на португалеца от съвместната им работа на „Лаута“ и иска да го има в състава си. Босненецът вижда 25-годишния ибериец като отлична опция за любимата си схема 3-5-2, която тепърва ще опита на „Армията“.

Двегодишният договор на Алмейда с „черно-белите“ изтича през следващото лято и от ръководството на Локо (Пд) в най-скоро време предстои да му предложат удължаване на контракта. Ибериецът обаче е много вероятно да не избързва с парафирането, тъй като от януари ще може да преговаря и да сключва предварителни споразумения с други клубове.

Така пред угрозата да изпуснат футболиста без пари през лятото не е изключено от „Лаута“ да приемат оферта за него още тази зима. Именно на тази карта ще заложат и от ЦСКА в преговорите за Диниш Алмейда. „Червените“ ще опитат да го привлекат срещу известна сума още през януари, пише „Тема спорт“.

 

Коментари