ЦСКА е изпуснал испански защитник заради раздялата с Любо Пенев

880
Иван Маркес

Испански защитник е бил пред трансфер в ЦСКА, но всичко е пропаднало заради раздялата с Любослав Пенев.Стойчо Стоилов: ЦСКА се гради по германски моделГлавният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде интервю пред fakti.bg, в което говори за лятната селек…Jun 13 2019bgsport.net

Става въпрос за централния бранител Иван Маркес. Той играе в полския Корона (Киелце) и сам разкри, че е бил близо до премонаване на “Армията”,пише “ Меридиан мач“.

Маркес е бил искан лично от Любослав Пенев, с когото са работили заедно във Валенсия Б. Високият 191 сантиметра играч е бил сред любимците на треньора и затова той е имал желание да го доведе в България.

Известно е, че Пенев имаше известни проблеми със защитата, след като реши да се откаже от услугите на Божидар Чорбаджийски. Той явно е имал конкретна идея как иска да изглежда отбраната му. Иван Маркес е юноша на Малага.

В ранните си години той играе в редица по-скромни отбори като Атлетико Малагеньо, УД Сан Педро и Ел Пало. След това дори стига до втория отбор на Атлетико Мадрид, но там изкарва само няколко месеца, след което се мести в Осасуна.

Следващата му спирка е Б отборът на Валенсия, където се засича с Любо Пенев. Интересно е, че и трансферът му в Корона е станал благодарение на близък до Любо мениджър.Ел Маестро за ЦСКА: Гигантска машина, моделирана от комунизмаБившият треньор на ЦСКА Нестор ел Маестро направи любопитно изказване за клуба. Вчера той подписа до…Jun 14 2019bgsport.net

Коментари