ЦСКА загуби от Шахтьор (Донецк) в Австрия

731

ЦСКА загуби третата си контрола на австрийска земя. „Червените“ отстъпиха на Шахтьор (Донецк) с 0:1.Руснак мачка останалите нови в ЦСКАЦСКА през това лято се подсили с петима нови чуждестранни играчи – Диего Фабрини, Греъм Кери, Тони У…Jun 27 2019bgsport.net

Украинците откриха резултата още в 9-ата минута. Саломон проби отдясно и подаде към Коваленко, но неговият шут бе отразен от Витаутас Черниаускас. При добавката обаче Даниил Сикан не остави шанс на стража на „червените“.

В 18-ата минута ЦСКА стига до първото по-сериозно положение пред вратата на Шахтьор. Евандро отне топката в половината на украинците и напредна, изчаквайки Жеферсон да се включи. Той подаде на Али Соу, но ударът на гамбиеца мина над гредата.

В 38-ата минута Тиаго Родригеш опита да изравни с удар от дистанция, но топката мина встрани от вратата на Андрий Пятов.

В 43-ата минута Диего Фабрини показа страхотни умения, като се освободи от Болбат чрез дрибъл. Италианецът пусна подаване към наказателното поле, където бяха Жеферсон и Али Соу. Гамбиецът вкара топката във вратата, но голът беше отменен заради засада.

Само минута след това Али Соу подгони една дълга топка в половината на Шахтьор, а незнайно защо Пятов излезе далеч извън наказателното поле, за да я овладее. Гамбиецът без проблем го изтласка с тяло и върна към Евандро, който без подготовка опита изстрел. Топката премина на сантиметри покрай десния стълб.

На почивката Рубен Пинто зае мястото на Тиаго Родригеш, а Денис Давидов смени Греъм Кери. Рокадите изпратиха Диего Фабрини като ляво крило, докато Евандро се премести отдясно. В защита се появиха Петър Занев и Нуно Томаш за сметка на Жеферсон и Гълъбов.

В 47-ата минута Денис Давидов отне топката в собствената си половина и напредна през центъра, пускайки пас към Али Соу. Нападателят на „червените“ опита да стреля, но ударът му мина покрай вратата.
В 66-ата минута играчите получиха почивка, за да се освежат, а Густаво Бузато замени Черниаускас.

В 70-ата минута Али Соу получи топката в наказателното поле, обърна се моментално отправи изстрел. Вратарят на Шахтьор обаче се хвърли към левия ъгъл и улови топката.

Седем минути след това на мястото на Евандро влезе Тони Уот. Четири минути преди края Диего Фабрини напусна, за да влезе Митко Митков.
Следващата проверка на „червените“ е срещу Ред Бул (Залцбург).Дали много хубаво ще е на хубаво за ЦСКАСелекция навреме, силен старт в контролите, добри първи впечатления от ключовите нови играчи, отличн…Jun 28 2019bgsport.net

Коментари