ЦСКА реши много важен проблем, спестява доста пари

570
Спортни имоти Българска армия

ЦСКА уреди важен проблем, който донесе на клуба две солидни глоби от по 11 000 лева. Те бяха наложени от БФС, тъй като Милош Крушчич не е имал необходимия лиценз да изпълнява функциите на старши треньор за мачовете с Ботев (Пловдив) и Витоша (Бистрица).

Сега обаче всичко около документите на сръбския специалист е уредено и той ще бъде вписан официално като старши треньор за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив) и ще може да води отбора без никакви проблеми, информира „Тема Спорт“.

Милош Крушчич бе назначен в ЦСКА в средата на юни като беше обявен като анализатор. Бързо обаче си пролича, че той е по-скоро с функциите на помощник и то с доста големи правомощия, тъй като често бе виждан да дава указания от тъчлинията. Новият старши треньор е кадър на Люпко Петрович, който пръв му дава път в професията през 2011 година в казахстанския Тараз, където двамата също са екип. Сърбинът е работил с Люпко и в Литекс. Впоследствие Петрович иска да го вземе със себе си и в Левски, но на “Герена” не му позволяват да привлича свои помощници.

Сега Крушчич оглави щаба на ЦСКА след напускането на Петрович. За момента футболистите на “червените” са с добри впечатления от сърбина, като може да се каже, че одобряват неговото назначение.

Коментари