Големият мач – без дъжд, 8 градуса и 10 хиляди на „Армията“ за ЦСКА – Лудогорец

446
цска лудогорец

Двубоят между ЦСКА u Лудогорец в неделя ще се играе при температура около 8 градуса, а на трибуните на „Армията“ се очакват близо 10 000 зрители. Времето на 1 декември ще е облачно, но дъждове не са прогнозирани.

Билетите са в продажба от няколко дни. Пропуските са на обичайните цени за този сезон -12 лв. за сектор А, 8 за В и 6 за Г. Срещата е с начален час 18:00. Последните 3 шампионатни двубоя между двата отбора завършиха 0:0, като един от тях бе на „Армията“, а другите – в Разград.

Големият вратар на армейците Георги Велинов пък даде интервю за Дарик Радио и dsport.bg във връзка с мача в неделя.

„Мисля, че мотивацията на ЦСКА ще е по-голяма. Сигурен съм, че играчите ще се хвърлят с хъс. Това, че Лудогорец играе в Лига Европа, не е предимство за ЦСКА. В Разград са свикнали на такъв цикъл. Но фактът, че излизаш срещу този съперник и изоставаш много от него, ще даде допълнителна мотивация. ЦСКА ще се бори докрай за титлата. И през миналия сезон имаше неразбории и неправилни неща, но ЦСКА до последно беше в играта“, каза Джони Велинов.

„Радвам се, че Крушчич постига резултати. Млад треньор е, има потенциал. Запознах се с него и впечатленията ми са добри. Може би имаше някакво напрежение в тима, но сега всички виждаме, че ЦСКА играе правилно и печели. Време е вече да бием Лудогорец и на „Армията“ за първенство“, допълни Георги Велинов.

Коментари