Гриша Ганчев се подигра с публиката на ЦСКА, ето какви са „промените“ след резила с Черно море

1374
Гриша Ганчев тропна по масата

Ръководството на ЦСКА направи нужните промени след снощната загуба с 1:3 от Черно море. Начело на тима официално застава сръбският ветеран Люпко Петрович, който досега имаше ролята на консултант.

В щаба му остава и досегашният наставник Добри Митов, който вече е понижен до помощник-треньор.

Петрович обяви пред официалния сайт на клуба, че е провел сериозен разговор с футболистите. Носителят на КЕШ с Цървена звезда е призовал „червените“ звезди да не мислят за себе си, а да защитават честта на клуба.

Дебютът на Люпко ще бъде при домакинството на Осиек от Лига Европа в четвъртък.

Ето какво пише в сайта на ЦСКА:

Армейци,

Люпко Петрович застава официално начело на ЦСКА като старши-треньор. Досега опитният специалист имаше ролята на консултант в клуба, но от днес ще ръководи мачовете, тренировъчния процес и всичко, свързано с подготовката на червените като наставник.

Добри Митов ще продължи работата си в щаба като помощник, заедно с досегашните си колеги Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев.

„Проведохме сериозен разговор с играчите. Най-важното в този момент е отборът да заиграе като колектив. Футболистите трябва да осъзнаят, че от подобна ситуация се излиза, ако са задружни и си помагат на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе. Играчите да не мислят за себе си, а да защитят честта на клуба и да се отблагодарят на публиката за подкрепата. Труден момент за всички, който ще се преодолее само с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще трябва дисциплина във всички аспекти и най-вече – голямо сърце за предстоящите трудни битки“, бяха първите думи на Люпко Петрович.

Коментари