ЦСКА отвръща на удара: Гласен за Левски започва от утре на „Армията“

2876
цска трансфер чорбаджийски

ЦСКА отвръща на удара – след като се разбра, че от утре бившият футболист на „червените“ Станислав Манолев ще стане играч на Левски, от „Армията“ не закъсняха с реакцията. Италианецът Кристиано Джарета, който бе гласен за спортен директор на Левски, ще стане такъв, но в ЦСКА. Новината съобщи агенция БЛИЦ.

Италианецът е в България от доста време, тъй като участва в кастинг за родни таланти. 50-годишният специалист е изгледал тренировката на ЦСКА в петък, а вчера бе на трибуните на „Тича“ при загубата на „червените“ с 0:2 от Черно море. Джарета бе в компанията на главния мениджър Стойчо Стоилов, а заедно с тях бяха още изпълнителният директор Пламен Марков и консултантът Люпко Петрович.

Джарета вече е уточнил всички детайли с ЦСКА и е подписал своя договор. От утре той ще започне своята работа на „Българска армия“. Официалното му представяне ще бъде през седмицата. Италианецът е завършил прочутата школа в Коверчано и работил като спортен директор на Новара (2006-10), Удинезе (2013-16) и Асколи (2016).

Коментари