ЦСКА пред сензационен трансфер! Взима голова машина като Фернандо Каранга, нападението на армейците става атомно

1411

ЦСКА води усилени преговори с нападател, който се подвизава в холандското първенство, съобщава БЛИЦ СПОРТ. Футболистът има стил на игра, подобен на Фернандо Каранга, и „червените” ще се опитат да го привлекат като алтернатива на бразилеца. Босовете на „армейския” клуб са искали да вземат въпросния играч още през лятото, но той все още е имал действащ договор с настоящия си тим. Контрактът изтича в края на декември и идеята на ЦСКА е да привлече нападателя от 1 януари. Стига, разбира се, да не се появи друг отбор, който да предложи по-добра заплата на футболиста, чиято националност от Борисовата градина не искат да назоват. Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще излезе силно променен в следващия си официален мач. Треньорът Стамен Белчев по всяка вероятност ще направи поне осем промени в стартовия състав за предстоящото утре гостуване на Несебър за Купата на България, пише „Тема Спорт“.ЦСКА със съобщение по повод изказване на Гриша Ганчев: Той със сигурност не сърфира във Фейсбук и не гледа ВИП БрадърРъководството на ЦСКА излезе със съобщение на официалния си сайт по повод изказване на собственика н…Sep 18 2017bgsport.net

Кристиян Малинов ще бъде един от малкото титуляри, който ще запази мястото си, въпреки че виси с четири жълти картона. Очаква се негов партньор в халфовата линия да бъде Раул Лое, който за първи път ще започне в стартовия състав. На вратата ще се завърне Георги Китанов.
Защитата ще бъде почти напълно прекроена. Отдясно ще стартира Стойчо Атанасов, а в центъра се очертава да играят Чорбаджийски и Александър Барт. Отляво ще действа Александър Георгиев.
Пълно преобразяване ще има в офанзивен план. Отдясно ще атакува Десподов, а на върха на атаката ще е Кумбемба. Зад нападателя най-вероятно ще играе Енрике. По лявото крило ще атакува Меркадо.
Източник blitz.bgИдва ли краят на управлението на Боби Михайлов? ЦСКА и Левски атакуват шефското място в БФС с общ кандидатЗадава се конгрес на футболния съюз и засега само Боби Михайлов е изразил готовност за оглави органи…Sep 17 2017bgsport.net

Коментари