Важно решение на Стамен Белчев – ЦСКА ще има нов капитан

469
ЦСКА ще има нов капитан

ЦСКА ще има нов капитан през идния сезон. Валентин Антов се очертава да е лидерът на отбора. Поне това е сигналът от първите летни контроли на „червените“ с Пирин и Литекс, загатва „Тема спорт“.

И в двете проверки Антов стартира с лентата, като действаше в центъра на защитата редом до нидерландеца Юрген Матей. Резерва пък остана досегашният капитан Петър Занев.

Това е сериозна индикация, че поне в началото на сезона двойката централни бранители в сърцето на ариергарда ще е именно Антов – Матей. Най-вероятно двамата ще започнат заедно и в проверката с Монтана в петък.

При това положение лентата отново ще бъде носена от 19-годишния талант, който дебютира в елита през април 2018-а, когато отново треньор бе Стамен Белчев. От тогава Антов натрупа над 50 официални мача за ЦСКА.

Един от резервните капитани през миналия сезон Рубен Пинто напусна с изтекъл договор, а другият Кристиан Малинов е пред трансфер. Показателно е, че той не стартира и в двата спаринга досега. Така капитани занапред ще са Антов и Занев, а в някои мачове не е изключено и Тиаго да носи лентата.

Коментари