Приспадат 3,5 милиона лева на ЦСКА след 15 януари

637
цска

Юристът на „Сердика спортни имоти“ Светослав Русинов коментира темата със задълженията на ЦСКА към дружеството.

Той призна, че се очакват официални документи от столичния гранд, с които да удостоверят какви подобрения са направени по „Българска армия“ и комплекса в Панчарево, съответно и каква сума ще бъде призната за сметка на плащането на наем.

„Очакваме в срок до 15 януари от ЦСКА да ни представят документи за извършени подобрения по стадион „Българска армия“ и базата в Панчарево, след което ще излезем с решение какво може да бъде признато, според договорните условия. През годините извършваме по различни начин комуникацията с футболния клуб. Засега чакаме документите за извършените подобрения в цялост“.

„Сумите са в порядъка на 3,5 милиона лева. Не можем да цитираме точна сума на задължения, докато не бъдат разгледани всички документи, свързани с извършените подобрения“, сподели той.

От ЦСКА пък пуснаха съобщение на официалния си сайт, с което изразяват своя оптимизъм след проведените срещи вчера в МС. Ето какво написаха „червените“.

„Уважаеми армейци,

Искаме да ви информираме, че след срещата на най-високо ниво между държавата в лицето на спортния министър, главния архитект на столицата и ние като инвеститори, виждаме голям позитивизъм, реални перспективи и желание от всички страни нещата да се получат и ЦСКА да разполага с нов стадион.

Такъв, какъвто му приляга на историята, успехите и харизмата, с които над седем десетилетия са накарали милиони хора да милеят за клуба.

Обнадеждени сме от ползотворните разговори, очакваме конкретни действия в най-кратки срокове.

Същевременно се надяваме да бъдат одобрени работните проекти до края на юни и, живот и здраве, да стартираме строителството в края на календарната година!“

Коментари