Чистката в ЦСКА продължава: Любо Пенев бие шута на любимец на Ел Маестро

3458

След Станислав Манолев, още един футболист на ЦСКА ще напусне отбора в седмицата преди подновяването на шампионата в Първа лига.
Става дума за словака Борис Секулич, който дойде миналото лято по настояване на вече бившия треньор – Нестор ел Маестро.
Новината обяви треньорът на „червените“ Любослав Пенев след контролата с Етър, загубена с 0:1 на стадион „Българска армия“.
„Секулич изчаква решение от ръководството дали разтрогва договора си“, заяви Ел Голеадор след срещата с „болярите“.ЦСКА договори първо зимно попълнениеЦСКА договори първо зимно попълнение, пише „Тема спорт“. Клубът на практика вече е договорил нов фут…Feb 8 2019bgsport.net

Любо Пенев намекна за предстоящи промени веднага след съботната контрола с Етър.
„Прекрасно се почувствах от посрещането на феновете. Казах и на пресконференцията при представянето, че аз съм си у нас. Добре се почувствах, не го крия. Радвам се, че хората не забравят и продължават да имат това отлично отношение към човек, чиято кариера е преминала от най-малките до най-големите в ЦСКА.
Аз съм убеден, че този стадион ще бъде пълен в абсолютно всички домакинства през пролетния дял.
Не бива да се заблуждаваме. Аз уважавам абсолютно всички специалисти, никога няма да критикувам треньорите, които са водили отбора преди мен, нито пък тяхната методика и философия. Затова е толкова интересен футболът – различни треньори със свои виждания, с различни тренировки и постройки за игра.

За мен лично, аз го споделих и с помощниците ни – чака ни много работа, огромно количество работа. То ще се върши по мъничко. Трябва да стане постепенно, с търпение, но без да губим нито една тренировка. Аз съм оптимист. Говорих вчера с момчетата преди тренировката, днес им го казах пак – това е отбор, изграден от футболисти с качества и ние, треньорите, трябва да извлечем максимална полза от тези качества. Така че тепърва ще има много тактически промени. Това е, което мога да кажа сега. Нито един от играчите не го плаши тази работа, която има да се върши. Трябва да бъдем реалисти, абсолютно спокойни, да имаме професионално отношение към това, което ни очаква.Мистерията в ЦСКА се разбулва: Ясно е защо Ел Маестро стяга куфаритеНестор Ел Маестро ще напусне ЦСКА заради скандал с футболистите, пише вестник „24 часа“. Напрежениет…Feb 7 2019bgsport.net

Коментари