Шеф на ЦСКА разкри истината около скандала на базата в Панчарево

2282

Репортер на LIVESPORT се свърза с шефа на школата на ЦСКА Стефан Яръмов относно инцидента с юношите на Ботев Пловдив след срещата между двата тима на базата в Панчарево.
– Г-н Яръмов, кажете какво стана след мача ЦСКА – Ботев?
– След срещата единственото, което попитах главния съдия бе: Защо не свири това което вижда? Става дума за едно нарушение в самия край на мача, което според мен той не отсъди правилно. Казах му: ние ти създаваме перфектни условия, а как би се чувствал ако 200 от най-крайните ни фенове са ти над главата и си под напрежение?. Това е, нито съм го заплашвал, нито каквото и да е било друго. Аз съм над 20 години във футбола и никога не съм позволил фен да удари футболист, тренор, родител или съдия.
– Вярно ли е, че сте влязъл в съблекалнята на Ботев, след като децата пеели обидни песни за ЦСКА?
– Да, влезнах и направих забележка да не пеят, защото това което пеят не е вярно и може някой да се подразни и да се стигне до инцидент. Пред съблекалнята се видях с техния треньор и на него му казах същото. Миналата година ги бихме в Пловдив, но никой от моите деца не е пял дали са Ботев или не са Ботев, за да не ги дразним, както и на Герена, когато сме побеждавали Левски съм казал да няма дразнене към противника, като се приберем в Панчарево можем да пеем колкото си искаме.Сериозни промени в ЦСКА за гостуването на Лудогорец. Ето кого задраска Стамен Белчев за решаващия мачПромени в състава на ЦСКА се очакват за гостуването на Лудогорец в Разград в неделя от 18:00 часа. С…Oct 30 2017bgsport.net

– Как реагира треньорът на Ботев?
– Чрез вас искам да му благодаря, защото той веднага влезе вътре, направи им забележка и те млъкнаха. Ботев са по-добри от нас, заслужено ни победиха, но това да дразнят противника не е правилно.
– Защо тогава така се изписа в пресата, че сте заплашвали?
– Нямам представа, може да попитате Иван Цветанов, който шеф на школата на Ботев дали това което казвам е вярно“.
Източник livesport.bgКапитанът на ЦСКА обясни защо отборът играе слабо и обеща – срещу Лудогорец ще има здрава битка (ВИДЕО)Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски изрази разочарованието си от представянето на червените срещу…Oct 29 2017bgsport.net

Коментари