Извънредно: Илиан Илиев проговори за детектора на лъжата

2017

Треньорът на Черно море Илиан Илиев проговори по темата с детектора на лъжата, преминат от играчите на тима му заради обвинения, че са играли симулативно в двубоя с ЦСКА (1:3).Измамата лъсна! Играчите на Черно море са невинни, това е най-гнусната титла на ЛудогорецИзмамата на века лъсна. Ръководството на Черно море вчера само взе решение да обезкърви тима си, за …May 25 2019bgsport.net

Специалистът призна, след като получи приза за Треньор на сезона, че той и играчите са се явили доброволно на полиграфа и всеки е имал опцията да откаже, съобщава „Блиц“. Илиев беше запитан, как би реагирал, ако се докаже, че футболисти на Черно море са играли симулативно, спецът отговори:

„Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща. Във футбола всеки греши, а най-много треньорите. За тези 7-8 дни не можем да осъзнаем какво се случи. Нашите фенове също не разбират. Доста е неприятно. Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от ръководството просто ми казаха, че не мога да разчитам на тези играчи“, добави Илиев.

Последва въпрос – Как се чувствате, след като толкова много сте дали като футболист и треньор да минавате на детектор на лъжата?

„Със сигурност на никой не му е приятно, но е доброволно. Всеки може да откаже, тъй като не е поставен до стената. Може да каже, че не иска и точка. Никого не сме задължавали. По принцип имам договор с Черно море. Ще бъде трудно, тъй като се разделихме с десет играчи и трябва да вземам десет нови. Ще преценяваме“, завърши треньорът на “моряците”.Позорен край на първенството! Черно море излиза с юноши в РазградЧерно море ще излезе с юноши в Разград срещу Лудогорец. Скандалната новина съобщи вестник “24 часа”.…May 24 2019bgsport.net

Коментари