Г-н Кучев, ако някой ви стъпи върху главата като куче, ще го пожалите ли?

575
юрий кучев

Шефът на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев и подчинените му или не виждат, или са разсеяни, или нарочно си затварят очите. Как е възможно футболист да стъпи зверски върху главата на съперник и да няма никаква реакция от тези, които раздават правосъдие във футболната ни централа.

Живко Миланов умишлено с бутонките едва не осакати Жанио Бикел по време на Вечното дерби. Съдията Георги Кабаков даде само жълт картон на „синия” капитан. Дали и той е бил разсеян, дали нарочно си затвори очите или просто не видя, е друг въпрос.

Защо обаче след това и в Дисциплинарната комисия всички спят и не забелязват видеозаписа със скандалния момент, който им е бил предоставен.

Г-н Кучев, ако имате нужда от очила, ще ви купим. Даже и разходите по очния лекар ще ви поемем, за да се уточни диоптърът. Ако някой на вас, не дай си Боже, ви стъпи върху главата като куче, какво ще направите. Няма ли да потърсите справедливост? Или ще го почерпите за здраве…

Вие сте човек с опит, от доста време сте в занаята. Хората говорят все хубави неща за вас. Но в случая грешката ви с подминаването на очевидното нарушение е очевадна.

Румен Илиев, БЛИЦ

Коментари