Бащата на Митко Бербатов заживя с любовницата си: Иван взел съпругата на свой приятел футболист

5394

Бащата на Димитър Бербатов се преместил да живее в София заедно с любовницата си Нора, издават близки до семейството. Иван Бербатов имал няколкогодишна връзка с тайнствената дама, която навремето се правела на първа дружка на бившата му жена Маргарита.
Нора и нейният първи съпруг били семейни приятели на Бербатови, а двамата мъже другарували още от времената, когато били активни футболисти. След като обаче Иван и Нора признали, че са интимни, отношенията им се разтрогнали. Според запознати мащехата на Митко била съвсем обикновена жена, която дълги години била чиновник в енергоразпределително дружество. Баща му пък не крие, че от доста време е безработен и за нуждите му се грижи неговият син.
Неотдавна той сподели, че Димитър му давал по 6 хиляди лева месечно, като с подобна сума подпомагал и майка си Маргарита, която към момента е директор на дом за стари хора в родния на фамилията Благоевград.Димитър Бербатов разкри какво ще се случи с футболната му кариера: Чакам и обаждане от ХоливудГолмайсторът на националния отбор за всички времена Димитър Бербатов сподели пред медиите впечатлени…Jun 1 2018bgsport.net

Иван и Маргарита се разведоха скандално през 2015 г. след 34-годишен брак. В последните 15 години от него обаче двамата живеели разделени и всеки си имал собствен личен живот. Комуникацията между тях се свеждала до минимум, като Маргарита дори била против синовете й да се срещат с биологичния си баща. Молбата за развода дошла от страна на Иван, но бившата му вече жена повече от година го въртяла на шиш и не се явявала на заседанията. Призовкарите не успявали да я открият на адреса й и така делото се проточило повече от обикновеното, въпреки че трябвало разводът да се случи по взаимно съгласие.

Все пак родителите на голмайстора постигнали консенсус, а веднага след като бракът им бил официално разтрогнат, бившата медицинска сестра побързала да се откаже от знатната фамилия на съпруга си и вече се представя като Маргарита Асенова. Преди няколко седмици се заговори, че майката на Митко също е открила любовта в лицето на художник от гръцки произход на нейната възраст, но самата тя така и не потвърди тази информация. Факт са обаче нейните чести излизания извън страната, като крайната й дестинация винаги са курортите в южната ни съседка, където не е ясно с кого Маргарита се радва на лазурните брегове.
Източник retro.bgАми сега: Митко Бербатов изненада феновете си със снимка от архивите. Можете ли да познаете българския нападател на фотоса (СНИМКА)Бившият капитан на България Димитър Бербатов се върна в своето детство, когато бе част от школата на…Apr 13 2018bgsport.net

Коментари