Славея Сиракова отново прикова вниманието, публикувайки горещи кадри в социалната мрежа. Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева подлуди мъжката аудитория, пръскайки сексапил.
Любознателни навиячи на Сиракова се чудят какви ги върши и защо се показва дори и по бельо…
„Перфектна!“, „Уникална си“, са част от възклицанията на последователите на Славея в „Инстаграм“.
С постоянните си публикации в социалната мрежа щерката на Наско и Илиана продължава да радва мъжете. Запознати твърдят, че сърцето на Славея в момента е свободно.
81
82
83
84„Златните момичета“ и Раева част от грандиозно събитие, със Слави събраха милиони левове (ВИДЕО и СНИМКИ)„Златните момичета“ на България, спечелили бронзовите медали на Олимпийските игри в Рио де Жанейро, …Jun 11 2018bgsport.net

За последно Славея Сиракова разбуни социалните мрежи и подлуди мъжете в края на зимата. Тогава красавицата припомни в социалната мрежа „Фейсбук“ за стара своя еротична фотосесия, публикувайки снимка, на която е само по бельо. Така тя привлече вниманието и нажежи мъжката аудитория до краен предeл.
Фотосът на Славея се радва на завиден интерес, а коментарите към него са безброй много:
„Браво, Сиракова! Снимките са точно се*си и мярката не е премината. Поздравления за фотографа и модела!“.
„Какво му трябва на истинския мъж? То е ясно – Славея!“.
„Прелестна си, Славея“.
„Красавица, много се*си“.
„Боже, какво телце“.
„Toва тяло е създадено да бъде целувано“.Илиана Раева разкри защо Наско Сираков е напуснал Изпълкома на БФС и какво не е успял да направиИлиана Раева разкри в ефира на Нова телевизия причината за решението на съпруга си Наско Сираков да …Feb 19 2018bgsport.net

Коментари