Григор Димитров вдигнал ВИП скандал на Летище София

1984
Australian Open

Кратката ваканция на Григор Димитров в България приключи със скандал. Новината съобщи Lupa.bg. Тенисистът, който миналата седмица си дойде у нас, след като отпадна рано от „Уимбълдън“, се видя с роднините, а в неделя трябваше да се връща към сърцето на Европа.Григор Димитров и Берберян получиха милиони от бедна България, а какво й върнахаВярно е, че живеем в консуматорски времена. Вярно е също така, че държавата ни е скромна откъм финан…Jun 28 2019bgsport.net

Димитров се радвал на голямо внимание на ВИП-а на летище „София“ – раздал десетки автографи и позирал търпеливо за снимки, докато брат му чакал чинно отстрани.

Дотук всичко било добре, но ябълката на раздора станала модерната напоследък електрическа тротинетка за придвижване на Гришо. Той я сгънал и поискал да я вземе със себе си на борда на частния самолет с швейцарска регистрация, който го чакал в София седмица.

Служителите по сигурността му обяснили, че не е разрешено, тъй като батериите на возилото са много мощни.

Димитров започнал да негодува и да повишава тон. Служителите били принудени да извикат капитана на полета, за да каже тежката си дума. Пилотът, който със своя екипаж престоял седмица в столицата, отказал да качи Е-тротинетката на борда. И Григор Димитров смекчил тона.Бомба в тениса: Бивш национал оплю жестоко Григор Димитров, бил надут и мислел само за париБившият тенис национал на България за купа „Дейвис“ Радослав Лукаев заля с критика и сериозно оплю з…Dec 11 2018bgsport.net

Тенисистът бил принуден да се обади на баща си и да го върне, за да прибере возилото.

Свидетели коментирали, че Димитров разполага с много пари и че двата полета, престоя на самолета и екипажа, му коствали минимум 50 000 евро, но прави панаири за тротинетка и срещу правилата на гражданското въздухоплаване.

Коментари