Искаш ли да я изчервиш? Питай я за Гришата (ВИДЕО)

657

Никол Шерцингер изживява вихрена година. Освен процъфтяваща връзка с най-добрия ни тенисист Григор Димитров 2016-а ѝ донесе нов старт в кариерата и един куп предизвикателства. Певицата говори открито за живота си в новия брой на списание Glamour. Някогашната звезда от Pussycat Dolls вече е запазена марка от световна величина в шоубизнеса. Освен певица и жури на различни музикални формати 38-годишната Никол отскоро доказва и таланта си като актриса. Миналата година тя спечели номинация за престижната награда „Лорънс Оливие“ за изпълнението си в мюзикъла „Котките“, а сега ѝ предстои роля в римейка на хита от 80-те „Мръсни танци“.

След като окончателно сложи край на бурните си взаимоотношения с шампиона от Формула 1 Люис Хамилтън, от близо година чаровната Никол е обвързана с тенисиста Григор Димитров. От редакцията на английския Glamour го определят като „красавеца с нечовешки стегнато тяло“, а самата Никол срамежливо свежда поглед, когато някой коментира пред нея колко секси е Григор. „Благодаря – изчервява се тя и доста пестеливо го описва като „много креативен“. – Той обожава модата, сам си проектира доста неща.“ Двамата се срещат чрез общи приятели и първоначално отношенията им са чисто приятелски.

Никол признава, че изобщо не може да играе тенис. Но със сигурност се чувства много добре с Григор. „Щастлива съм – кима тя. – Наистина съм в хубава фаза от живота си – солидна, по-балансирана. Израснах много като жена.“ Всички, които познават добре Никол, могат да потвърдят, че тя е изключително позитивна, енергична, изпълнена с топлота и добро отношение към останалите хора. И не е склонна да се оплаква или да занимава някого със собствените си проблеми. Причините за раздялата ѝ с Люис Хамилтън така и не станаха публично достояние – „от уважение към Люис“, както посочва тя самата. Но пък феновете, които познават добре творчеството на Никол, бяха наясно какво се случва в живота ѝ, тъй като текстовете на песните в последния ѝ албум бяха достатъчно красноречиви. Там се пееше за сълзи, болка, успокоителни лекарства – бруталната реалност зад великолепната ѝ фасада. А самото заглавие на албума Big Fat Lie бе поредното потвърждение, че Никол живее в една голяма тлъста лъжа.

„Взех собствените си решения като жена – разказва тя днес. – Много е лесно да си зависима. Затова е важно, без значение дали сме във връзка, или не, да се грижим за себе си. Взаимоотношенията ти с партньора са добри само когато се чувстваш пълноценна отвътре. Баба ми винаги казваше, че когато търсиш човека, за когото ще се омъжиш, трябва да намериш онзи, с когото ще искаш да работиш върху връзката ви през останалата част от живота си. Това е ключовата дума – работа.“

Никол признава, че се е наслаждавала на статуса си като необвързана, макар и за кратко време. „Върнах си истинското Аз. Припомних си какво ме кара да се смея, да танцувам и да се чувствам свободна. Това беше период на изцеление и трансформация за мен.“ 2016 година бележи началото на „щастливата промяна“ в живота ѝ. Връзката ѝ с Григор е само стартът на поредица от хубави събития. Никол решава да положи основите на кариерата си като актриса и започва да тренира всеки ден, за да получи роля в планираното продължение на „Спасители на плажа“.

„Бях много мотивирана да си стегна дупето, защото исках на всяка цена аз да съм новата спасителка на плажа. Просто си го бях решила – че ще съм морски ангел, толкова много ми допадаше идеята.“ За съжаление обаче ролята отива при 26-годишния модел на бански Кели Рорбах. „Бях толкова разочарована – признава Никол. – Та това трябваше да е моята година, да съм сирена в „Спасители на плажа“.

Но съдбата си знае работата и само две седмици по-късно Никол получава доста по-примамливо предложение – да се включи в каста на новата версия на „Мръсни танци“. Първоначално тя се колебае, тъй като героинята ѝ Пени трябва да направи аборт във филма.

„Моето семейство има категорична позиция, че животът е най-важното нещо и не бива да лишаваш от него неродените си деца. Притеснявах се да не се разстроят. Майка ми е можела да ме махне, тъй като е била много млада, когато е забременяла. Но не го е направила. И виж колко добре се получиха нещата при мен. Същото важи и за Джъстин Бийбър – знам го, защото познавам майка му. Естествено, разбирам, че това е лично решение и всеки има право да го вземе сам. Затова прецених, че по-добре да приема ролята и да я изиграя в положителна светлина“, обяснява Никол.

Източник: в-к „7 дни спорт“

Коментари