Кои са гаджетата на „златните момичета“?

5747

Последните „златни“ момичета на България сложиха край на бляскавата си кариера, донесла на страната ни 81 медала от големи състезания в художествената гимнастика. Личният им живот обаче тече бурно, както е и нормално за млади хора. Интересно е, че в миналото мястото на половинка на „грациите“ беше резервирано за известни футболисти. Абсолютен шлагер бяха двойките Наско Сираков – Илиана Раева и Боби Михайлов – Мария Петрова, но има и други. На стари години Божидар Искренов се венча за бившата гимнастичка Кремена, а Благой Георгиев има две деца от медалистката Христина Витанова. Това създаде устойчивото социално клише „футболист и гимнастичка“. Напоследък обаче се забелязва нова тенденция. Футболистите все по-често залитат по модели и фолкпевици, а гимнастичките се оказаха цел на самбисти, джудисти и борци.Ето кои са мъжете до музите от ансамбъла, които се гмурнаха в дебрите на живота след Олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Лошите момчета са за Цвети Найденова

Цветелина Найденова сменя гаджетата със замах. В момента 22-годишната софиянка е със скандалния рапър Марсел Величков, който обаче не е добре приет в нейното семейство.Марсел има, меко казано, странно поведение. Той се държи като мутра, а песните му са с еднозначните заглавия „Животът е пари“, „Мангизи“, „Та**к работа“. Интересното е, че Цвети и Марсел се събират покрай най-добрата ѝ приятелка Цветелина Стоянова. Марсел е близък до гаджето на Стоянова – футболиста Александър Любенов. Бившият вратар на Левски, който сега пази на Локомотив (Сф), също е от Банкя като рапъра. Иначе Цветелина Найденова винаги си е падала по лоши момчета. Още докато беше ученичка, светските клюкари я свързваха с бившия бодигард и ММА боец Любомир Симеонов-Чука. По времето, когато тренираше на „Герена“, Цвети се залюби и с футболист. Връзката ѝ с Васил, или както всички в школата на Левски го наричаха Васкес, не просъществува дълго. Найденова има опит и с борци.

Вълка Вили връща Християна в залата

И до днес софиянката Християна Тодорова остава вярна на ученическата си любов Вили Вълков. Двамата са заедно от 5 години, макар че все още не делят един покрив. Запознават се в заведение, но минават повече от 6 месеца, преди гимнастичката да обърне внимание на своя ухажор. После се срещат случайно на Боровец, където Християна посреща Нова година със семейството си. Оттогава са заедно. За Вили не се знае много, освен че неговите приятели го наричат Вълка. По тази причина Християна си татуира вълк на левия показалец. Вили е голяма опора на Хриси, а преди няколко години я връща към спорта в момент, когато тя е на ръба да се откаже. Младежът работи във фирмата на родителите си. През лятото той беше в Рио, за да подкрепя ансамбъла на Олимпийските игри.

Само Камберова няма приятел, май

„Потайна и резервирана“, така описват Ренета Камберова хората, които я познават. Родената в Пазарджик синеока красавица единствена в ансамбъла няма сериозен приятел или поне не го показва. За 26-годишната Ренета се знае малко. Тя е много привързана към семейството си, а най-близката й приятелка е бившата гимнастичка от ансамбъла Мая Пауновска. Запознати с личния живот на Ренета казват, че в миналото е имала връзки със спортисти, но не е излязло нищо сериозно.

Белмекен събира Маевска с шампион

„Само един спортист може да разбере друг спортист“, казва капитанът на ансамбъла Михаела Маевска. Не е изненадващо, че най-опитната в отбора винаги е имала връзки със свои колеги. В момента 26-годишната Михаела излиза с 8 г. по-малкия от нея самбист Божидар Темелков. Тази година сливналията стана световен шампион за младежи на първенството в Румъния. Двойката се запознава на Белмекен, където ансамбълът се готви за Рио, а 18-годишният Темелков – за световното. Личният живот на капитанката на ансамбъла никога не е бил тайна за хората. Рано-рано Михаела мина под венчилото с друг самбист – Борис Величков. Двамата се запознават в кино, стават приятели във Фейсбук, а две седмици след Олимпиадата в Лондон 2012 се женят. Бракът с Маевска е втори за Борис Величков (преди това беше женен за друга гимнастичка – Илиана Цанева), но и той не оцеля. През 2014 г. Михаела и Борис се разделиха. Преди Божидар Темелков Маевска имаше и друг мъж в живота си – лекоатлета Георги Георгиев-Джопето.

Източник: в-к „7 дни спорт“

Коментари