Коли, часовници, дискотеки… Звезда от Примера ПОХАРЧИЛ всичко за две години

776

Възроденият в Лас Палмас Кевин-Принс Боатенг разкри, че се чувства щастлив на Канарските острови и сега възприема света по много по-различен начин. „За 2 години похарчих всичко за коли, часовници, дискотеки, ресторанти и фалшиви приятели. За момче като мен, израснало в беден квартал, беше много рисковано“, заяви ганайският халф в интервю за Marca. „Сега имам двама приятели. Останалите са само за момента. От детските ми години нямам нито един приятел. От света на футбола най-голям приятел ми е Съли Мунтари. Играхме заедно в Милан и националния отбор и мога да кажа, че ми е приятел. За Патрик Еберт мога да кажа същото, познавам го от 20 години“, разкри той.

„Кой е най-добрият футболист, срещу когото съм се изправял? Макелеле. Не ми позволи да пипна топката. Кой е най-добрият в Примера? Кристиано. Има всичко – ляв, десен крак, глава, скорост… Той е най-добрият на планетата. Лео Меси не е човек, той е от друга галактика„, заяви африканецът. „Хората казват, че съм дошъл тук, за да купонясвам. Ако исках това, щях живея в Лондон или в Милано. Откакто съм тук, съм ходил само два пъти на плаж. Ходих с моето дете. Харесва ми философията тук в Гран Канария. Хората казват: Ако не направим нещо днес, ще го направим утре“. Чувствам се щастлив“, обясни той.

Боатенг разказа за първата си среща с Нелсън Мандела. „Запознах се с Мандела след Мондиала. Наричаше ме „Дейвид Бекъм на Африка“. Той говори с мен и призна, че иска да омъжи дъщеря си за мен. Казах му, че вече съм женен, а той ми отвърна: „Аз имам пет жени, какъв е проблемът“. Невероятен човек. Възхищавам се също на Мохамед Али, на Майкъл Джексън“, сподели още Боатенг в интригуващия разговор с испанската медия.

Източник: sportal.bg

Коментари