Крум Савов с уникално откровение за съпругата си Мая

2298
Крум Савов с уникално откровение за съпругата си Мая

Тази неделя своята любовна история разказваха популярният спортен журналист Крум Савови и съпругата му Мая. Каква е тяхната рецепта за семейно щастие? Крум Савов казва, че е срещнал Мая в точния момент от живота си – в момент, в който вече всичко е видял, преживял и опитал. Любовта на живота му го дарява с две прекрасни деца – 12 годишните Крум младши и Катрин. Двамата са заедно вече 15 години.

„Нещата следваха своя естествен ход на живота, аз като и професионално ангажиран със спорт и маниак на тема футбол, тенис, фитнес имах някаква поредна травма, разтежение, влизам в аптеката на Плиска,….и я виждам вътре в аптеката. В началото мислех, че е клиент, който ще си купува, но докато си чаках реда чух, че е по делови повод, служебно си говори с жената там. Тъй като тя излезе, а на мен не ми беше дошъл реда още, отсвирих тази ситуация, защото такава жена прави впечатление на секундата. Тръгнах след нея, по стълбите през подлеза и няма хронометър, който да съм пуснал, но в общи линии на 20-та секунда си казах „Това е моята жена“, на 30-та я бях заговорил. На минута и половина знаех име, професия и така, на третата минута й бях взел телефона”, спомня си Крум Савов пред БТВ. „Само, че ти не знаеше дали е истински”, прекъсва го Мая.

„Той е достатъчно популярно лице, но това, че знаех кой е не беше в негова полза, защото той се водеше, че е дон Жуан и си мислех, че съм поредната жена, която заговаря. ..не помислих, че нещо сериозно може да излезе от това нещо”, казва още тя за запознанството им. Двамата се запознават през август, на 14-ти февруари следващата година се сгодяват, на 23 май се женят.

Коментари