Пиксар прави анимационен филм посветен на Барселона. Лео в главната роля, може да участва и Стоичков

1373

PIXAR, заедно с Disney (компанията майка) са абсолютният световен хегемон на анимационните филми. Техните отделни и съвместни проекти почти винаги са блокбъстъри и фаворити за всички награди в категорията. В последните 20 години те създават на практика всички масови и успешни анимации. Чудите се какво общо има всичко това със спорта?
Сигурни източници твърдят, че футболният клуб Барселона и студио „Пиксар“, са в преговори за създаването на съвместен анимационен филм. Филмът, разбира се, ще е посветен на клуба и ще разказва неговата история, падения и успехи. Става въпрос за пълнометражен филм, а не просто за рекламен спот. Идеята е да се разкаже по интригуващ начин хронологията на Барселона за деца. Въпреки това сме сигурни, че той ще е по-популярен и сред възрастните.Днес черпи най-големият в българския футбол: Легендата Христо Стоичков стана на 52Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков празнува рожден ден днес. Камата навършва…Feb 8 2018bgsport.net
барселона

Ако подобен филм се случи, главния герой в него ще бъде, разбира се, Лионел Меси. Внимание обаче ще бъде обърнато и на други звезди от настоящето и миналото. Не е изключено да видим и Христо Стоичков като анимационен герой, което би било много вълнуващо. Информацията за преговорите идва от каталунското радио Rac1, което от своя страна се позовава на стабилни източници от ФК Барселона. Макар новината да ви се струва странна, в момента големите футболни клубове искат да влязат в крак с времето и да започнат да се рекламират по възможно най-модерните и качествени канали. Манчестър Юнайтед, например, сключиха договор с Amazon, като тази пролет се очаква документалната поредица за отбора да дебютира в стрийминг платформата. Италианският Ювентус пък започна работа с не кой де, а Netflix, където скоро се очакват 6 епизода посветени на отбора.
Дори да не сте фенове на Барселона, трябва да признаете, че подобен проект би бил доста любопитен и със сигурност би помогнал за популяризирането на футбола като цяло сред по-малката аудитория. Стискаме палци да видим преговорите с успешен завършек.

Източник: isports.bgХристо Стоичков сподели кой е един от най-големите спортисти на България и отсече: Французин ни отне световната титла през 94-аТази седмица Христо Стоичков получи награда за особени заслуги към световния футбол на стилна церемо…Jan 29 2018bgsport.net

Коментари