Поредна гавра с бившия български национал по футбол Благой Георгиев взриви нета. Предишните пъти шегите с Джизъса се въртяха най-вече около връзката му със скандалната плеймейтка Златка Райкова и неговите искрящо бели зъби.
Този път обаче бяха засегнати и… футболните достойнства на халфа. Из социалните мрежи скоростно се разпространи виц с религиозния Георгиев, който отива в църква, за да се изповяда пред местния свещеник.
Вижте шегата, която разсмя хиляди:
„Набожният футболист Джизъса се изповядва пред местния свещеник:
– Отче, съгреших. Играх в неделя.
– Синко, гледах мача. Мисля, че е грях да играеш и през останалите дни от седмицата!“

В същото време истинска война се заформи между Благой Георгиев и бившата му съпруга Христина за децата на футболиста. Джизъса, новата му приятелка Златка и дори роднините му твърдят, че той няма възможност да вижда наследниците си, а бившата му съпруга ги насъсква срещу него. В същото време самата Христина твърди, че това не е вярно и Благой редовно се вижда с децата си.
„Благой вижда децата винаги когато пожелае. Дори в момента са при него. Той е техен баща и има право да ги вижда. Изобщо не е вярно, че ги спирам“. Това сподели пред „България Днес“ бившата съпруга на Благой Георгиев Христина Витанова. Тя отхвърли категорично всички твърдения на Джизъса и новата му изгора Златка Райкова, че не пуска двете си деца Йоана и Давид при баща си. Същинската война по темата с малчуганите бе разпалена от звездната двойка по време на участието им във „ВИП Брадър“.Благой Георгиев: Видях смях и цирк на мачовете на Лудогорец и ЦСКА, в България не мисля да се връщам въобщеНаскоро отказалият се от футбола Благой Георгиев, който днес беше гост в Пресклуб България по повод …Mar 6 2018bgsport.net

„Казах ти, че няма да ми даде децата. Сега само да изляза, направо ще й изкъртя муцуната“, изцепи се Благой за майката на децата си в изблик на ярост в реалити формата. За да не остане по-назад, Райкова също нападна Хриси: „Не са дали децата, това е станало… Никога няма да ти ги даде. Тя е такова зло, че…“, изсъска плеймейтката.
„Интелигентните и възпитани хора могат сами да си направят заключенията от това как един човек пред цяла България казва, че ще разбива лицето на майката на двете си деца. А със Златка лично не се познаваме. И не знам как, без да ме познава, преценява какъв човек съм. Била е повлияна от Благой вероятно, така си го обяснявам. Но аз съм широко скроен човек и ще подмина темата. С Благой сме разделени вече пет години. Да, имаме деца и ще бъдем свързани с тях, но не желая по никакъв начин да бъда намесвана в неговия личен живот„, категорична бе Христина.

„Кажете на Христина да не ви изпраща“. С тези думи посрещна журналист на „България Днес“ бащата на Благой Георгиев – Жоро. Медията ни завари таткото на влизане в семейната къща в столичния квартал „Суходол“. Разбирайки, че журналист го търси за интервю, мъжът свъси вежди и побърза да влезе в дома си, заключвайки портата на двора. До този момент вестникът не беше осъществил връзка с Христина. Именно тази негова реакция провокира медията ни наистина да потърси бившата половинка на Джизъса. Бащата на екснационала не повярва и беше твърдо убеден, че Христина е „изпратила журналистите“. Което още повече затвърди усещането за явна конфронтация.
„Вече не съм отворена към тях, защото бях прекалено дълго време. Прецених, че не заслужават моето коректно поведение. Говорим за Благой и за неговите родители. Смятам, че Златка по никакъв начин не е фактор в нашите отношения с Благой. Още повече по темата с децата“, сподели още Хриси и на няколко пъти помоли да не бъде намесвана повече в казуса.

В минали години бившата гимнастичка е пускала децата си при Есмер в Русия. Тогава нямаше проблем малчуганите да пътуват зад граница при баща си. Витанова дори даде зелена светлина на отрочетата да отидат на почивка с бременната тогава рускиня и баща им, спомнят си по-паметливи техни познати и допълват, че дори е можела да не го прави, след като Благой забремени и Есмер и тя му роди момче. А сега е с плеймейтка, за която гримьорът Валентин Кулагин и медийни публикации твърдят, че е била жрица на любовта.
„Който трябва, знае каква е истината. Аз нямам добри отношения с него, защото той така го е направил. Аз и хората до мен знаем каква е истината, защото имаме достатъчно много свидетели на всичко случило се през последните пет години. Не искам да доказвам на някой каква е истината. Всеки сам може да си прецени. Под достойнството ми е да влизам в разпри и войни. Лошото е, че децата стават свидетели на цялата тази отвратителна история“, категорична бе в заключение Христина.Венци Стефанов не издържа. Босът на Славия скочи на „неблагодарника“ Благой Георгиев: Не съм го и чувалПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов отсече, че е много разочарован от поведението на бившата зв…Dec 29 2017bgsport.net

Коментари