Кондиционният треньор на ЦСКА Кирил Динчев се похвали с голяма привилегия. Киро, който триумфира като футболист на “червените” с Купата на България през 2016 г., се качи на същия автомобил, с който световният №4 в тениса Григо Димитров се прибра в Хасково.
Специалистът, който се грижи за формата на футболистите на Стамен Белчев заедно с Томас Нойберт, качи няколко снимки в социалните мрежи, както и клипче, на което фучи със 120 км/ч в столицата. За последното Динчев трябва да си вземе бележка, въпреки че е ясно, че не всеки би устоял на това да настъпи до краен предел въпросното BMWi8.
8
Неяснота около контузията на Григор Димитров: Може да пропусне още един турнир от календараГригор Димитров се отказа от участие на турнира “София Оупън” заради контузия в рамото. Това съобщи …Feb 6 2018bgsport.net

Возилото е хибрид – може да се движи и на ток, с карбонова клетка, подсилена с полимер и тежи 1490 кг. От 0-100 км/ч немската машина ускорява за 4,4 секунди, когато и двата двигателя работят синхронно, а официалният разход на I8 е скромните 2,5 л/100 км.
Базовият модел на автомобила е оценен на 126 хиляди евро, като това е най-високата стартова цена за модел без модификации на BWM.
Източник 7dnifutbol.bgТова ли е новият на Мария Шарапова: Английски предприемач замени Григор Димитров в сърцето на рускинята (СНИМКА)Мария Шарапова си има нов приятел. Поне според медиите в родината й, както и доста европейски издани…Jan 29 2018bgsport.net

Коментари