Забавление

Призоваха рускините да не правят се*с с тези хора: Депутати не искат в страната да се раждат деца от смесена раса

6

Председателят на комисията по въпросите на семейството в руската Държавна дума Тамара Плетньова посъветва сънародничките си да не се впускат в интимни контакти с чужденците по време на световното първенство в страната от 14 юни до 15 юли.
Според депутатката, ако руски жени правят се*с с някои от гостите на Мондиала, може да забременеят и родят. Плетньова смята, че за деца от смесена раса животът в Русия би бил много труден.След шока в Испания: Обявиха кой сменя уволнения светкавично Лопетеги и ще води Ла Фурия на Мондиал 2018Новият селекционер на Испания е Фернандо Йеро, обявиха официално от местната футболна федерация.
Лег…
Jun 13 2018bgsport.net

„След това тези дечица страдат. Такива деца страдаха още по съветско време“, заяви Плетньова в интервю за радио „Говорит Москва“, припомняйки опит на страната от Олимпиадата в Москва през 1980 година.
„Аз не съм националист, но съм на мнение, че трябва да раждаме наши си деца“, допълни депутатката и призова рускините да се омъжват по любов за техни сънародници, за да може да имат здрави семейства и да възпитават децата си.
Източник blitz.bgСветовното първенство вече чука на вратата: Пет имена, които заслужават внимание на Мондиал 2018Броени дни остават до началото на Мондиал 2018. Всички футболни фенове очакват с нетърпение изявите …Jun 11 2018bgsport.net

Коментари

Copyright © 2016-2017 BGSPORT.NET Всички права запазени.

До горе
Powered by Live Score & Live Score App