Роналдо на луксозна почивка, остави 20 хил. евро бакшиш

784
Роналдо на луксозна почивка

Не остава много до новия футболен сезон на Роналдо, затова спортистът се отдаде на заслужена почивка със семейството и любимата си – Джорджина Родригес.

Групата започна ваканцията си в разкошен хотел, разположен в Южна Гърция, където, според местните медии, той харчи по 9 хил. евро на вечер, за да използва президентския апартамент. Помещението разполага с тераса, разкриваща панорамна гледка – от частния басейн на комплекса до лазурния бряг на Йонийско море.

Инструктираният персонал спази изцяло дадените им указания и не допусна нито един папарак да обезпокои звездата на „Ювентус“ и близките му. За да покаже колко доволен е от грижите им, Роналдо остави 20 хил. евро бакшиш.

Кристиано и Джорджина удължиха лятната си ваканция и заминаха заедно за Френската Ривиера, където се отдадоха на плаване с яхта. Двойката пусна кадри в официалните си Инстаграм страници, на които разкриват на своите почитатели мигове от своя престой.

Плавателният съд носи името „Африка“ и е дълъг 47 метра, като разполага с 3 палуби и 6 кабини, побиращи общо 12 души. Глезотиите на борда не са никак малко и отговарят на всички критерии за незабравима почивка.

Португалецът и половинката му могат да се възползват от СПА зона, фитнес, джакузи, външно кино и частна лодка. Ако пък релаксацията им дойде в повече, винаги могат да карат сърф и водни ски или да се гмуркат, защото „Африка“ предлага всички необходими пособия за тези дейности.

Коментари