Стенли изненада абсолютно всички! Отказа на английски клубове, но почна преговори за участие в нещо ново за него

1055

Стилиян Петров е бил засечен на преговори с продуцентите на хитовото риалити „Фермата“ Иван и Андрей. Бившият капитан на националния отбор обмисля в момента дали да стане част от мега-продукцията на бТВ, която стартира наесен.
За разлика от останалите риалити формати, „Фермата“ залага на позитивното и градивното, на българските корени и традиции, както и на любовта към земята и занаятите. Благодарение на този дух първите два сезона направиха предаването любимо на всички и го откроиха от конкурентните, които търсят основно евтини сензации и клюки. Това е и причината, заради която спортистът е седнал на преговори, въпреки че програмата му е силно натоварена. Наскоро Стенли отказа няколко оферти от клубове от Острова, които го поканиха за спортен директор.

След като пребори левкемията, Стилиян Петров се посвети на битката с болестта и основа фондация, с която да помага на колкото се може повече пациенти. Според запознати, именно заради фондацията футболистът може да реши за първи път след диагнозата си да си позволи толкова сериозно тв присъствие.
По неофициална информация кастингът на „Фермата“ 3 тази година залага най-вече на силни редови участници, които да покажат на какво е способен обикновеният българин. Ще има и звездно присъствие, но то в никакъв случай няма да е основното в сюжета на предаването, тъй като родните випове съвсем изтъркаха както имиджа, така и възможностите си да се показват в позитивна и смислена светлина.Ето какво значи да те ценят и уважават! Вижте какви оферти е получил СтенлиЛегендарният футболист на България и Астън Вила – Стилиян Петров, е отказал няколко възможности да с…Jul 18 2017bgsport.net

Въпреки че все още няма официални подробности за риалитито, засега е ясно, че предстоящият сезон ще бъде най-екстремен, както и че продуцентите готвят голяма изненада за участниците и зрителите. Според хора от кухнята кастингът е пресял супер ярки образи, които да възродят българския дух. Сред звездните имена пък се спрягат спортист, актьор и тв водещ, но все още няма пълна яснота кои точно са кандидат-фермерите, които ще се впуснат в битката на традициите и силния дух.Големият Стенли го заслужава! Германци със страхотен жест към българския футболистГолемият български футболист Стилиян Петров ще получи приз „Пазител на традицията“ в Германия. Това …Jun 27 2017bgsport.net

Източник: БЛИЦ

Коментари