Позната обстановка за „юнаците“ – без фенове на България – Унгария

321
без фенове България Унгария

Баражът от Лига на нациите между България и Унгария ще се играе без фенове. Срещата е на 26 март на Националния стадион „Васил Левски“. Решението предстои да бъде обявено официално.

От УЕФА разпоредиха националните федерации да вземат решения за предстоящите мачове на представителните отбори спрямо съответните мерки, предприети от държавната власт. Така се чака становището на БФС.

От централата ще уведомят УЕФА и колегите си от Унгария, че плейофът ще е при закрити врата. Няма да бъдат допускани и журналисти, освен представители на телевизията, която излъчва срещата. Освен официалните лица, които се грижат пряко за организацията на двубоя, ще бъдат допуснати и представители на официалните делегации, но крайно ограничен брой по предварителен списък, информира „24 часа“.

При победа на България над Унгария и стигане до финален плейоф за класиране на Евро 2020 срещу победителя от Исландия – Румъния на 31 март отново на стадион „Васил Левски“ ще бъде обявено ново решение след първата среща, като почти сигурно и то ще бъде същото – мач при закрити врата.

Продажбата на билети вече бе преустановена.

Коментари