България пак падна, този път без да нанесе удар! Безгръбначният обаче се сърди на „оставка“

1190
българия уелс 0:1

Продължава агонията на българския национален отбор по футбол. „Лъвовете“ инкасираха трета загуба, в рамките на седмица, като този път отстъпиха с 0:1 при домакинството си на Уелс от Лигата на нациите. Двубоят се проведе пред точно 478 зрители, които явно са най-сериозният атестат за представянето на „трикольорите“. 0 пък е цифрата на точни изстрели по посока на „драконовата“ врата.

Националният селекционер Георги Дерменджиев видимо не бе в добро настроение след шестата загуба в осем мача на българския национален отбор, откакто той е начело.

Наставникът беше запитан дали се чувства сигурен на поста си и не хареса въпроса. Изреди сменените треньори и припомни, че нивото на футбола е все същото.

„Имаше определено желание в играчите ни, но мисля че Уелс са един добър отбор. Търсим лидерите в тима, важно е да видим всички момчета и кой може да свърши работа. Вижда се кой има желание и кой има качества.

Продължавам да твърдя, че не трябва да имаме сериозни обвинения към играчите. Притеснително е, че нямахме удар. Ще анализираме.

Вие ме питате за поста ми. Колко треньора дотук минаха. Като започнем от Матуес, Любо Пенев, Христо Стоичков, Хубчев и други. Нивото е пак същото. Това е.

Това е сгъстен цикъл – за осем дни се играят три мача. За днес мача бе този с Унгария и наистина имаше психологически срив. Въпреки това нашите се вдигнаха и опитаха да изиграят мачовете“, заяви безгръбначният чичо Гошо

Коментари