Пиян ли е? Нахалният Боби го играе възмутен: Осигурихме предпоставки за успех, не за катастрофа

481
Гонзо

Българският футболен съюз официално потвърди, че Георги Иванов – Гонзо, ще бъде временният национален селекционер за следващите два мача на отбора ни, предава Корнер.

Както добре знаем, че след вчерашната унизителна загуба с 2:5 от Грузия, Ясен Петров подаде своята оставка и обяви, че просто няма моралното право да остане начело на отбора.

Това постави БФС пред сложна ситуация да трябва да търси решение за треньорския пост в рамките на часове, защото още в четвъртък отборът ни гостува на Гибралтар, а следващата неделя пък има визита на Грузия.

Очевидно най-лесният вариант се оказа Георги Иванов, който изпълнява длъжността отговорник на националните тимове, всеки ден е в близост до играчите, а и притежава нужният треньорски лиценз.

След тези два двубоя БФС вече ще търси постоянен човек за поста национален селекционер.

Освен това в официалното си обръщение, родната централа изрази възмущението си от унизителната загуба и я определи за „катастрофална“.

Ето и какво написаха от централата ни на официалния си сайт:

„Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов изразяват силното си възмущение от поведението на българския национален отбор при снощната катастрофална загуба от Грузия. Категорични сме, че националната фланелка е чест, гордост и огромна отговорност – все качества, които отсъстваха от представянето на отбора ни в последния двубой.

Въпреки подмладяването на състава в последната година и половина и въпреки осигурените предпоставки за успех, резултатите и играта не отговориха на очакванията не само на ръководството на Българския футболен съюз, но и на цяла България.

Още утре, 7 юни, Изпълнителният комитет на БФС ще проведе заседание, на което ще бъдат дискутирани вариантите за нов национален селекционер.

Временно в следващите два мача от турнира Лига на нациите отборът ще бъде воден от Георги Иванов“.

Коментари