Ивайло Чочев проговори след ужасната травма: Сринат съм

1928
ивайло чочев контузия

Националът Ивайло Чочев направи емоционално изказване след много тежката контузия, която получи в мача срещу Черна гора и операцията в Милано, претърпяна в неделя.

„Благодаря ви, мои близки, приятели, колеги и фенове! Благодаря за подкрепата! За последните две години това е третата ми сериозна контузия и за съжаление, най-тежката. Първата ме отчая, но си върнах надеждата бързо, втората ме сломи, но не успя да ме пречупи, този път съм сринат още от първата секунда, но няма да се предам, колкото и да боли! До вчера си мислех, че просто футболът иска да ме откаже от него, но след операцията си казах, че аз никога няма да се откажа от футбола!“ Тези силни думи отправи от болничното си легло в Италия Ивайло Чочев.

В 69-ата мин на първата квалификация срещу Черна гора (1:1) в София Чочев получи тежка контузия след сблъсък коляно в коляно с Вешович. Вследствие на сблъсъка той се оказа със счупване на капачката на коляното и разкъсване на долната част на сухожилието на четириглавия мускул. Халфът претърпя операция в Милано в неделя и ще отсъства най-малко шест месеца.

Съотборниците му в националния отбор не спират да го подкрепят. След обръщението от името на целия отбор, което направи капитанът Ивелин Попов още след мача с Черна гора, последваха редица емоционални послания към Чочев. В навечерието на двубоя срещу Косово националите излязоха на стадиона в Прищина със специални фланелки с надпис: „Чочев, чакаме те! Винаги заедно!“

Коментари