Един от членовете на Изпълкома на БФС Атанас Фурнаджиев даде положителна оценка на представянето на националния отбор, като обяви и всичко по-любопитно около новия договор на Петър Хубчев.
„Ние имаме по-високи изисквания. Трябва да приемем действителността, че няма слаби отбори в Европа. Другите държави работят, вижте какво направиха Исландия. Строят се стадиони, работят. Всички са се хванали за ръце и се трудят здраво. Не приемам, че равенството с Люксембург е трагедия“, заяви Фурнаджиев за Спортал.
Има израстване, това е истината.Честни избори в БФС ли? „Господарите“ унищожиха Перукерията в Бояна: Изповедта на делегат, принуден да гласува за Боби МихайловСкъпи приятели, при нас продължават да пристигат сигнали за съмнителни схеми около избора на председ…Feb 27 2018bgsport.net

Ние сме сред първите 36 отбора в класацията на ФИФА, което показва, че има прогрес. Хубчев изпълни целта си. Ние сме зад него. Има клауза в договора на националния селекционер. Престоят разговори, съвсем скоро очакваме отговора на Петър Хубчев. Той успя да изгради колектив, мотивира момчетата във важните мачове. Отборът постигна големи победи. Надявам се, че всичко с Хубчев ще бъде наред. Вярвам, че той ще продължи да води тима за европейските квалификации. Целта пред всички е да се класираме на следващия голям форум“, добави един от управленците в родния футбол.
Източник sportal.bgСпят ли Боби Михайлов и кликата му в БФС: Нов огромен скандал, наш клуб се гаври с контузен футболист (СНИМКИ)Голям скандал се заформи между ръководството на Нефтохимик и вратаря Димитър Николов. Футболистът по…Feb 27 2018bgsport.net

Коментари