В БФС се хванаха за гушите! Стефанов издигна свой кандидат за селекционер и отсече: Стига шуробаджанащина

742
венци стефанов бербатов

Членът на Изпълкома на БФС – Венцеслав Стефанов, официално издигна кандидатурата на Николай Киров за нов национален селекционер. Босът на Славия категорично не се съгласява с решението на Йордан Лечков, който според него иска на своя глава да назначи за треньор на „лъвовете“ – Георги Дерменджиев.

Финалното решение на футболната централа ще стане ясно след извънредното заседание на федерацията в 15:30 часа.

„Ще предложа Николай Киров за селекционер на националния отбор. Той е треньор, който може да обедини тима. Точно такъв специалист ни трябва. Това, че Лечков е работил с Дерменджиев, не означава, че трябва да го назначаваме. Всички помним как Ботев (Пловдив) на два пъти победи Лудогорец“.

„Тогава Ботев бе воден от Белия, а Лудогорец от Гошо Дерменджиев. Каква е тази шуробаджанащина? Аз не предлагам треньор на Славия, а такъв, който е побеждавал нашия отбор. Киров има качествата да води България. Трябват ни нови хора“.

„И аз мога да стана Треньор на годината в България, с футболистите на Лудогорец. Ако съм треньор на Лудогорец, с тези играчи, с които разполагаше Дерменджиев, една точка нямаше да загубя в нашия шампионат. Щях да стана номер едно безапелационно“, заяви Стефанов пред колегите от „Гонг“.

Коментари