Варвари! Пияни англичани пикаят в дамска тоалетна, жени пищят от ужас

360
Пияни англичани

Нафиркани до козирката английски запалянковци сътворили голяма простотия в центъра на София, съобщава агенция БЛИЦ, позовавайки се на очевидци.

Малко преди 20 часа снощи четирима-петима от тях нахлуха в дамската тоалетна на заведение, намиращо се на „Витошка”. Британците отворили две от вратите и взели да се облекчават над чиниите. В същото време обаче от другите два врати излезли две жени и при гледката, започнали да викат и пищят. Охраната веднага се втурнала в тоалетните и извела оттам феновете на английския национален отбор.

„Бяха много пияни. Хилеха се като идиоти. Не се стигна до нищо по-сериозно. Когато охраната пристигна, англичаните започнаха да се извиняват и се оправдаха с това, че мъжката тоалетна била препълнена и нямало къде да уринират”, разказаха още свидетели.

Цяла „Витошка” беше изпълнена снощи с множество фенове от Острова, които пееха и пиеха. Очаква се над 4000 души да подкрепят Англия на Националния стадион „Васил Левски” тази вечер от 21:45 часа, когато стартира европейската квалификация с България.

Коментари