Попето обяви защо дезертира, остави си отворена вратичка за връщане… Иска ли го обаче някой?

1052
Ивелин Попов е опериран

Три са причините Ивелин Попов да се откаже от националния отбор по футбол. Бившият капитан на „трикольорите“ обяви, че трудно може да промени решението си да се върне, но призова да се изчака срещата му със селекционера Георги Дерменджиев в близките дни.

Негативизмът е първата причина. Втората е, че за някой футболисти националният отбор не е приоритет. Третата е свързана с досегашния директор Йордан Лечков и неговите критики към отбора. Ивелин Попов е категоричен, че трудно би се върнал, но и не отхвърли тази възможност, съобщава още „Канал 3“.

Припомняме, че Попето се оттегли от националния на България през ноември, като първоначално не искаше да разкрие причините, а впоследствие изтъкна, че не може да гледа как жена му се измъчва и плаче заради критиките, които получава.

Големият въпрос е дали футболна България би разчитала на един откровен дезертьор? И наистина ли родните фенове са толкова жестоки, та желаят жената на Попето непрекъснато да реве! Това семейство си заслужава спокойствието!

Коментари