Най-невзрачният човек във футбола! Вижте позорния брифинг на чичо Гошо във Финландия (ВИДЕО)

2932
дерменджиев доклад

Няколко секунди мълчание, това представляваше пресконференцията на селекционера Георги Дерменджиев след поредната загуба на националния ни отбор по футбол.

За първи път в досегашните девет мача между България и Финландия, победата бе за скандинавците. Рутинно 2:0, сякаш без особени геройства и усилия от страна на съперника.

Мачът продължи срамната серия на националния ни отбор от само една победа в последните 18 мача, а брифингът на Дерменджиев след мача може би прекрасно описа цялата ситуация около представителния ни тим.

Георги Дерменджиев се яви на официалната пресконференция, на която обаче нямаше български журналисти, заради мерките против коронавируса и карантината от 14 дни, на която всеки извън официалната делегация трябваше да бъде подложен.

От финландските репортери пък никой не пожела да зададе въпрос на Дерменджиев. Очевидно никакъв интерес около родния тим. Нещо, което не се бе случвало, където и да е гостувала България, дори и на най-големите сили на континента.

След като нямаше въпроси и след настъпилото сконфузно мълчание, Дерменджиев просто стана и напусна мястото си. Без думи, вероятно както са останали и феновете на родния тим след показаното от националите ни в Хелзинки.

Виж още:Чичо Гошо го направи! България с първа загуба в историята си от ФинландияБългарският национален отбор по футбол загуби с 0:2 като гост на Финландия в трета среща от Лига „Б“…Oct 11 2020bgsport.net

Лудогорец издъни България! 1:3 и край на мечтата!Лудогорец издъни България! Мераците на целокупния български футбол да се прекланя пред всесилния вла…Oct 8 2020bgsport.net

Коментари