Толкова ли го закъса Благой Георгиев? Бившият ни национал предприема отчаян ход (СНИМКИ)

1545

Бившият футболен национал Благой Георгиев явно здравата го е закъсал парично, пише HotArena. Финансовата нестабилност при футболиста настанала след краха на брака му с Есмер, която е милионерска наследница. След развода им, Благо се лишил напълно от луксозния си начин на живот.
От известно време в сайт за недвижими имоти Джизъса предлага дома си в Горна баня срещу сумата от 690 000 евро. Цената не е много висока имайки предвид, че имотът е домът е доста луксозен и се продава с цялото имущество.


Благой Георгиев: Видях смях и цирк на мачовете на Лудогорец и ЦСКА, в България не мисля да се връщам въобщеНаскоро отказалият се от футбола Благой Георгиев, който днес беше гост в Пресклуб България по повод …Mar 6 2018bgsport.net

Вероятно причината за занижената стойност са именно финансовите неволи на настоящия участник в „Биг Брадър“, който дори е готов да намали още цената.
Обявата гласи, че имотът се намира в екологично чист район. На двата етажа са разположени дневна, трапезария, кухня, фитнес, четири спални, три бани с тоалетни, сауна, тоалетна с джакузи, два дрешника, две тераси.Венци Стефанов не издържа. Босът на Славия скочи на „неблагодарника“ Благой Георгиев: Не съм го и чувалПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов отсече, че е много разочарован от поведението на бившата зв…Dec 29 2017bgsport.net

Коментари