Хубчев слага враждуващите Десподов и Петков в една стая: Ако подвият опашки, не са истински футболисти

1649

Националният селекционер Петър Хубчев коментира скандалите, свързани с играчи на ЦСКА през последните дни. След двубоя със Славия миналата неделя Десподов и Георги Петков, които са съотборници в представителния ни тим, влязоха в словесни престрелки.
В мача с Лудогорец пък на няколко пъти прехвърчаха искри между бившия играч на ЦСКА Недялков и футболисти на червените. Най-ожесточени бяха споровете между Антон и Кристиян Малинов, които също са национали, а освен това дълго време са били приятели. Хубчев сподели интересно мнение за случилото се в двата двубоя.
„Аз гледах скандала между две момчета, които вече сме викали – Недялков и Малинов. Те имаха пререкание, но когато това е в рамките на феърплея и в рамките на позволеното, аз даже искам такива спорове.Клоуните от Перукерията в Бояна пак избиха рибата: Не е за вярване какво решиха за скандала „Десподов – Петков“Пионките на Боби Михайлов в БФС отново взеха потресаващо решение, което шокира футболната ни обществ…Dec 7 2018bgsport.net

Всеки един от тях трябва да е готов с цената на всички позволени от правилника средства да защитава клуба си“.
„Иначе той за мен не е истински човек и футболист, ако подвие опашка и се предаде само защото някой му казал нещо си. Това поведение, което демонстрират тези момчета, не ми дава никакъв повод да се притеснявам, че ще има проблеми в националния отбор“.
„Е, може и да не съм прав, може u да има проблеми. Но аз за себе си съм сигурен, че няма никакви тревоги, точно обратното. Даже му се обадих на шега на помощник-треньора и му казах, че вече имаме две стаи – знам кой с кого ще спи. В едната ще са Десподов и Петков, а в другата Недялков и Малинов“, каза Хубчев в интервю за Канал 3.Не само Десподов и Джеси са Ви чули, г-н ПетковОт ЦСКА публикуваха позиция на официалния си сайт, във връзка с разразилия се скандал между Кирил Де…Dec 4 2018bgsport.net

Коментари